| 28 january 2017 | Kiscelli múzeum – Budapest, Hungary |

Ismertek. Azt nem lehet rólam mondani hogy óriási blogger lennék, így most sem fogom hatalmas, mély gondolatokkal teleírni ezt a bejegyzést.
De azért egy kicsit mégiscsak írok Erika és Ádám esküvőjéről.

Mikor lefoglaltak – idejét sem tudom mikor – már a dátum izgalmassá tette a dolgokat. Januárban nagyon ritkán filmezem esküvőkön, de máshol sem igazán. Én ilyenkor jó kis téli álmom alszom. Ennél szebb és kedvesebb ébresztőt nem is kívánhat a mackó-, azaz emberfia. Igazi friss érzés reggel elindulni a -8, -13 fokban, filmezni a várost, majd az esküvőt. Minden szuper volt, az utolsó kis részletig. Tökéletes pár, család, barátok,  a ruhák, helyszín, dekor, virágok, ésatöbbi… Egyedül talán a kültéri szertartáson lepődtem meg egy kicsit, a -9-ben kisebb veszekedés tört ki köztem, és a kameráim akkumulátorai közt. 2db adta meg magát a hidegtől, persze hogy a szertartás kellős közepén, de ugye mire valók a tartalék akksik (mondjuk az esemény kellős közepén nem is olyan egyszerű az a csere, de valahogy megoldódott, ez a lényeg).

Tényleg túlzásba esek és szó szót követ, viszont én job bszeretem, ha a kisfilmjeim beszélnek helyettem és elmesélik Erika és Ádám történetét:Helyszín – Kiscelli múzeum
Dekor – Viola Violetta
Ruha – Daalarna
Ceremóniamester – Illés Péter
Fotó – Vivien Borzi
Zenekar – Glamorous Company
Torta – Desszert.neked
Haj – Dercsenyi Zsuska
Smink – Kutasi Mariann