| 13 september 2017 | Nomád Hotel – Noszvaj |

Volt valami különleges hangulat ezen a napon. Nyugalom, szeretet, kedvesség, szerelem, izgalom, vidámság? Nem is tudom. Mind egyszerre.
De azt hiszem ez természetes egy esküvő napján. Mindenkinek kicsit más irányból, de őrületes érzelmi hullámvasút egy ilyen nap. Timinek és Tibinek a Nagy Nap miatt, a gyerkőcöknek a szuper buli miatt, az örömszülőknek a fiúk/lányuk elengedése, ugyanakkor az öröm miatt.

Lányos apaként több irányból is kaptam érzelem löketet. Egyrészt lányuk Zoé jelenléte miatt – az energiabomba, aki meg nem állt egész este. Próbáltam beleélni magam, milyen érzés lehet már gyermekkel a kézben megélni az esküvő napját. Én egészen más érzésnek gondolom.
Másrészt ott voltak az örömszülők, elég volt fél szemmel figyelnem őket a ceremónia alatt, kiváltképp az örömapákat. Akkor ott inkább koncentráltam a kamerámra, így is alig láttam a keresőben az élességet….

Nem is szeretném tovább szaporítani a szót, ahogy látjátok amúgy sem az erősségem.
Itt van inkább Timi, Tibi és Zoé filmje. Azt nem mondom, hogy ne készítsetek elő zsepiket. :)Helyszín: Nomád Hotel Noszvaj
Ruha: Daalarna
Öltöny: Essense for Men
Fotó: Jágity Fanni
Dekor: Balogh Gyerekek
Barber: Barber Shop Eger
Haj: Kuti Bea (bibifodrasz)

13 september 2017